Barnskåpet (som egentligen är ett barskåp)

teakskap-konst-ljusstakar-inredning

Ett litet hörn i lägenheten som sällan fastnar på bild av någon orsak. Kanske för att det inte känns riktigt klart? Aja, evig förändring är ledorden!

Teakskåpet, som står på höga ben, är ett gammalt barskåp men vi kallar det barnskåpet eftersom jag läste fel på lappen när jag köpte det till mitt studentrum i Sundsvall. Iittala-ljusstakar som jag fått av mamma (om jag minns rätt) och gärna skulle vilja ha fler av. Tunga ljusstakar i metall som jag köpt på någon loppis. Julgranskulor från Granit som liksom blivit kvar. Liljor från bästa Linus som äntligen flyttat hem till Sverige. Konstverk av min vän multikonstnären Anastasia Kolas. Tittar en noga så ser det ut som att den lilla lerskultpuren (till vänster) av Kakan Hermansson liksom har slungats ut ur tavlan!
Laddar