Annons

Med fönster mot vintern

fonster-mot-vintern-snoovader-stockholm

När jag var liten stod snö alltid högst upp på önskelistan inför min födelsedag (imorgon!). Som jag minns det var det alltid mest slask eller tunn frost, men i år är det någon som har lyssnat! Vaknade till stora kuddar av snö ute på balkongen och ville mest kura ner mig under en filt i soffan och läsa bok (har precis börjat med Donna Tartts The Goldfinch – bara språket är en ren njutning och New York-nostalgin total!).

fonster-mot-snon-sodermalm-sno-vinter-utsikt

Älskar att bo högst upp med utsikt över takåsarna <3. Men befarar att mina stackars avokadokärnor aldrig kommer att gro :/

Hoppas ni har en fin torsdag! Jag ska på bokklubb. Återkommer snart med en rapport från vävkursen, lektion 1! (Haha, här snackar vi inga vuxenpoäng, jag går direkt på pensionärsskalan)


Annons
  • elin

    grattis då!

    • Katarina

      Tack Elin 🙂


Annons

Laddar