Annons

Podpremiär i Källan!

photo_on_30-03-15_at_1807_551b7b822a6b2253ff77e81e

Hej hej! Igår var det podpremiär för min del. Grymma Sandra på bloggen Atilio (så impad av hennes blogg!) intervjuade mig i sin superinspirerande podd Källan! Jag har inte vågat lyssna än, men babblade på om journalistyrket, karriären, frilansadet och redaktörandet när vi pratades vid i söndags morse… Var inte riktigt vaken så hoppas det hänger ihop!

Ganska intressant att fundera lite på sin egen karriärväg – min har varit ganska brokig: från naturvetenskapligt program i gymnasiet via Paris till journalisthögskolan i Sundsvall till nyhetsreporter och tf nöjeschef på Metro till frilansare i New York – för att landa här på ELLE Decoration, där jag trivs så himla himla bra!

Lyssna på avsnittet här (eller i typ Podcaster). Om ni inte hängde med, eller har några fler frågor, mejla mig eller ställ dem här!


Annons

Annons

Laddar