5000-N nyanser av grått och det bästa med instagram

sovrum-vit-byra-piedestaler-marmor-lampa-kimono-gardiner-monstera

För ett tag sedan fick vi ett ryck. Vi har ju bara bott i lägenheten sedan mitten av augusti och under den tiden har den varit i konstant förändring. I mitt jobb blir jag inspirerad varje dag, men i just det här fallet kom rycket från Frida Schülers fantastiskt fina instagramprofil. Jag vet inte riktigt hur jag hamnade där, men ett klick ledde till ett annat, som i sin tur ledde till en bild på hennes sovrum och jag kunde inte motstå!

Annons

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dessutom var färgkoden 5000-N redan serverad i kommentarsfältet, så det var bara att promenera iväg till färgbutiken (älskade Wirströms Järn) och sätta igång! Så fint att få följa med främmande människor ända in i sovrummet tycker jag. Själv har jag precis startat en egen instagram till bloggen, ni hittar mig här!
Laddar