Att förkultivera och en fantastisk frukost

tavlor-tavelvagg-inspiration-odling

Här är de, mina första plant babies någonsin! Sådde dem förra helgen och nu ser de ut såhär, inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Jag trodde nämligen att ”förkultivering mars–maj” betydde att de små fröna behövde så lång tid på sig för att bli typ såhär stora! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, eftersom det kommer att ta minst en månad innan jag kan plantera ut dem på balkongen. Får väl hålla igen på vattningen och hoppas att de växer sig grova och tåliga istället för långa och spensliga. För en otålig person som jag är det iaf kul med snabba resultat!

Annons

Min nya, superfina vattenkanna köpte jag i torsdags på Grandpa. Fina Maria hade nämligen bjudit in till bloggfrukost för oss stockholmare. För vi kan ju inte vara sämra än Göteborg?!

frukost-grandpa-bloggtraff-kungsholmen

Isabelle McAllister – som snart dyker upp med egen blogg här hos oss! – föreläste om bloggar, medier och den digitala framtiden. Tusen tack för en fantastiskt god frukost (från Sixten och Frans) – och framför allt nya möten och inspiration!
Laddar