Att vara ute och cykla

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

En kan vara ute och cykla och så kan en vara ute och cykla… Idag var jag både och! Vid lunchtid hoppade jag på min röda cykel och körde mot Söder. Jag hamnade i Årstaviken, bland joggare och ljuvliga lupiner (åh min barndoms hälsingesomrar!)

Annons

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Men det var ju alldeles åt skogen (hehe)… Min citybike fick leka mountainbike och åka över både stock och sten i mina försök att hitta rätt. Inte för att det gjorde så mycket, när vägen såg ut såhär!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ute och cyklar…

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jag åkte genom Eriksdalslundens kolonilottsområde och blev så himla lycklig över att kolonilottskulturen finns och får finnas kvar. Stadsodling må vara hetaste trendordet just nu, men egentligen har vi ju hållit på med det hur länge som helst!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Till slut hamnade jag rätt, på Fiskars presslunch. Temat var just stadsodling. De bjöd på lunch från Koloni (mums) och berättade lite om sina olika trädgårdsredskap.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Platsen var Trädgård på spåret, ett alldeles fantastiskt ideellt initiativ för stadsodling som är öppet för alla. Vem som helst kan bli medlem och hjälpa till att odla, tycker det är helt fenomenalt!
Laddar