Bakom kulisserna: 4 nyanser av blått

Hemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-morkbla-farg-vaggar

Vilken underbar helg! Jag ÄLSKAR våren! Och i nästa vecka kommer vårt nya nummer, så nu är sista chansen att haffa aprilnumret. Ett av de fina hemmen tillhör Matilde Sköld, som (bland mycket annat) driver matbloggen Waltzing Matilde. Jag föll direkt för deras personliga mix av både tidsepoker och blå nyanser!

Annons

Hemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-stilleben-morkbla-vaggarHemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-vaxter-morkbla-vaggfarg

Färgen i sovrummet kommer från Sandolin och har det något komplicerade namnet Fashion Velvet B:5,1 G1,27, W1:1,8, Z1:24,35.

Hemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-kok-marmor-bla-vaggarHemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-tavelvagg-ljusblatt-kok

Tyvärr lite dåliga bilder från köket (kolla i tidningen, värsta drömmen) men ett bra tips som jag tog med mig var att satsa på en färg och sedan välja olika nyanser av den på väggar och skåp. Ett tips de plockat upp från en stylist när de jobbade med en reklamfilm har jag för mig.

Hemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-mala-bla-vaggar-vardagsrum

Ännu mer blått! Älskar de stora växterna som får mig att tänka på början av förra sekelskiftet. Och blandningen av konst, högt och lågt blir alltid bäst ihop tycker jag!

Hemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-blatt-vardagsrum-vaxter

Tusen tack för att vi fick komma och hälsa på!

Hemma-hos-matilde-skold-waltzing-matilde-tavelvagg
Laddar