Bakom kulisserna: Hemma hos Clara och Albert

Igår landade nya numret av ELLE Decoration på redaktionen, färskt från tryckpressarna. Det betyder att det bara är några dagar kvar att haffa det nuvarande, så jag tänkte att vi skulle ta en liten bakom kulisserna-titt på omslagsjobbet hos Clara Wedholm och Albert France-Lanord! Jag besökte deras lilla femma vid Tegnérlunden i december (därav det dåliga ljuset) och knäppte av lite snapshots.

Annons

vardagsrum-soffor-lampor-belysning

Deras underbara vardagsrum med massor av drömlampor från Flos… För att inte tala om Saturnus-soffan av Yrjö Kukkapuro. Några förändringar har hunnit ske sedan omslagsplåtningen, ser ni vilka?

Industriell-bokhylla-bibliotek

Supersnygg bokhylla, fyndad i Amsterdam har jag för mig, vid matplatsen.

bokhylla-bibliotek-vardagsrum

Mellan matplats och vardagsrum.

matplats-matbord-konst-blommor

Matplatsen som kröns av taklampan av Lars Englund. Clara har nyligen startat blomprenumerationstjänsten Gardenista, så hemmet är alltid fullt av vackra arrangemang.

kok-gront-svart-marmor-konst

Mitt favoritrum: köket! Älskar de gröna specialbeställda skåpsluckorna. Våga färg säger jag bara!

hall-bla-mala-om-inspiration

Apropå färg, med svenska mått mätt otroligt modiga sovrumskorridoren. Den privata känslan förstärks av den mjuka heltäckningsmattan (i kontrast till det öppna köket och vardagsrummet).

hylla-koraller-glasflaskor

Vackert stilleben bredvid arbetsplatsen. Mycket bättre – och fler – bilder hittar ni i ELLE Decoration nr 1 som finns ute till den 3 mars!
Laddar