Bloggtips: Ogräsligt lär dig allt om naturens skatter!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Här kommer världens just nu bästa bloggtips! Min kompis Sofie, tillika den största biolognörd jag känner, har startat en blogg om vilda, ätliga växter och hur dessa kan tillredas! På bloggen, med det geniala namnet Ogräsligt, hittar ni både recept samt vad du kan hitta var och hur det ser ut. Som den här gudomliga hemmagjorda glassen med kolagräs (aka vårbrodd). Mums!

Annons

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hon bor i Stockholm och mycket finns till och med i stadsmiljö. Nu ska hon börja med kurser i hur man hittar och tillreder vilda växter, den första går av stapeln imorgon söndag! Mer info hittas på Facebooksidan. Jag ska gå nästa gång!

PS. Jag har ingen dator med mig på semestern, så har förinställt lite inlägg i veckan. New York-rapporten kommer senare ❤


  • Malin

    Ha en underbar semester!!!!Laddar