Den blivande bruden

agnes-henhippa

När jag bodde i New York var fotografen och konstnären Agnes Thor min vapendragare både privat och på jobbet (vi hade blogge New York Nests tillsammans här på ELLE Decoration!). Nu bor hon där och jag här, men på lördag gifter hon sig med bästa Graham på Rosenhill! Känns lite som när min syster skulle gå nerför altaret…

Annons

Igår passade vi på att överraska henne med en spontan henhippa i samband med att hon skulle lura iväg sin kille på hensexa – och hon blev så himla förvånad! Bästa känslan <3<3<3 Måste även passa på att slå ett slag för Söders kanske roligaste butik: Yippo på Ringvägen 131. Bland annat har de massor av fina heliumballonger vilket gjorde mig så sjukt lycklig!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vi hade picknick under ett träd i Tanto, lövverket skyddade oss mot det värsta regnet, men när åskan kom fick vi springa in. Sån fin kväll!
Laddar