Den nakna sanningen/Välkommen till Hoarder Heaven

ett-rum-till-flyttkaos-vardagsrum

Välkommen till Hoarder Heaven, som vi nu officiellt döpt vår nya lägenhet till. I torsdags kväll packade vi upp ungefär 15 flyttlådor/banankartonger – när jag hittade ytterligare fem par skor som jag glömt att jag äger höll jag på att bryta ihop. Jag försöker urskulda mig med att detta är en särskilt komplicerad flytt: flera olika lass från flera olika platser vid flera olika tillfällen.

Annons

Men det förklarar ändå inte de sju banankartongerna med gamla magasin som inte bara flyttat med oss från Mariatorget till Hornstull (där de stod, olästa, på vinden i 6 år) – de har nu flyttat vidare till Bondegatan. Sorry flyttgubbarna… (Nu ligger de iaf tryggt i pappersinsamlingen.) Antagligen skulle det räcka med en snabb titt i lådorna för en psykolog att göra en komplett mental analys, men jag är inte säker på att jag skulle vilja höra den…

ett-rum-till-flyttkaos-bokhylla

Aja. Bilderna ovan är i alla fall – tro det eller ej – ett bevis på framsteg (haha, vågade knappt lägga upp den här sista!). Synd att jag precis insett att bokhyllan måste målas om…
Laddar