Det här med kök…

Processed with VSCOcam with hb1 preset

På sistone har jag funderat mycket på det här med kök. Drömmen är ett originalkök med gammalt kallskafferi och dörrar i massivt trä – som här hos min bokklubbskompis Elin – men eftersom vårt kök byggdes nån gång i början/mitten av 00-talet så är det ju helt orealistiskt.

Annons

Jag har funderat på vårt kök sen innan vi flyttade in (det är ju öppen planslösning i kök/vardagsrum, så lite svårt att undgå) och nu tror jag äntligen att bitarna börjar falla på plats! Det bästa av allt: jag tror det räcker att bara luckbyte = inte så dyrt. Jag gillar liksom tanken på att förvalta någon annans val, men att göra det på vårt sätt. Att låta saker vara, istället för att bara riva ut. Så trött på allt överrenoverande som pågår överallt i Sverige. (Jag hoppas verkligen att vi kan få de gamla dörrarna sålda på Blocket, får sån mijlöångest av tanken på att de bara skulle slängas…)

Inspirationen fick jag från ett alldeles underbart hem som vi kommer att publiceras i augustinumret och snart, snart får ni förhoppningsvis se resultatet!
Laddar