Edblad satsar på nödhjälp till Nepal – så kan du hjälpa!

helping-hand-edbland-hjalp-nepal roda korset

Edblad är ett varumärke som jag tycker väldigt mycket om. De blandar design och kvalitet med lika delar hjärta och hjärna. Deras fantastiskt fina keramik tillverkas av lokala hantverkare i Nepal. Landets långa stengodstradition riskerar att försvinna när allt fler flyttar in till städerna och köper billig plast istället. Efter helgens fruktansvärda katastrof står Nepal inför betydligt värre utmaningar och om du vill hjälpa till kan du köpa det fina vänskapsarmbandet från projektet A helping hand! Det kostar 199 kr, varav 30 kr går till Röda Korset.

Annons

”Efter helgens fruktansvärda naturkatastrof i Nepal har vi äntligen fått kontakt med våra leverantörer av mango-skärbrädor och keramik. De har klarat sig helskinnade, men är självklart skakade av de senaste dagarna. Dock har vi ännu inte lyckats få kontakt med våra tillverkare av sjalar och Friendship-armband. Vi hoppas detta beror på bristfällig elektricitet och att vi snart får lugna besked även från dem”, skriver Edblad i ett pressmeddelande.

PS. Parallellt kan en såklart också sms:a AKUT NEPAL till 72900 för att skänka 100 kr till Röda Korset direkt!

edblad-nyheter-hosten-2015-kakelugn

Fint på Edbalds pressvisning förra veckan.

edblad-keramik-nepal-bambuskalar

Nedbrytbara skålar i bambu och den fina keramiken som tillverkas i Nepal. Mina tankar och mitt hjärta har funnits där på andra sidan jorden sedan jag först läste om jordbävningen. ♡♡♡

Edblad-askar-fina-farger

Nya askar som kommer till hösten.

edblad-stickade-kuddar-lakan-nyheter

Stickade kuddar som kommer i höst och lakan i Edblads fina färgskala.
Laddar