En 50-talsdröm signerad Bruno Mathsson

bruno mathsson bjurfors villa 50-tal

Jag aldrig drömt om varken villa, Lerum eller 50-talshus (eller jo, jag har såklart också haft en 50-talsperiod i livet), men just nu vill jag ha allt! Inför vårt marsnummer håller jag på att skriva om en fantastisk 60-talsvilla i Malmö inspirerad av Santa Monica – kanske var det därför jag just nu var extra mottaglig för den här 50-talsvillan av Bruno Mathsson.

Annons

bruno mathsson bjurfors villa 50-tal 3

För vad är väl Lerum (har aldrig haft nöjet att ha vägarna förbi) mot klinkergolv, träpanel och milsvid utsikt?

bruno mathsson bjurfors villa 50-tal 5

Med altandörrar i glas i varje rum…

bruno mathsson bjurfors villa 50-tal 4

… och fönster från golv till tak?

bruno mathsson bjurfors villa 50-tal 2

Och ett utgångspris på 4,5 miljoner (som, med Stockholmsmått mätt, faktiskt är småpotatis)? Nu flyttar vi!

Atriumvillan – och fler bilder – hittas just nu hos Bjurfors, Göteborg!
Laddar