Ferm Living hjärta Stine Leth är lika med stickad konst

Ferm-Living_stine leth stickade tavlor samarbete släpps 26 januari 2015

Välkommen vardag! Det gick förvånansvärt smärtfritt att rulla ur sängen i morse, trots ett klassiskt vända på dygnet-lov som tycktes pågå i  oändlighet… Jag mjukstartar jobbveckan med dessa underbara stickade konstverk av den danska konstnären Stine Leth.

Ferm-Living_stine leth stickade tavlor samarbete släpps 26 januari 2015 22

För Ferm Living har hon gjort 30 unika verk som släpps den 26 januari. Precis lagom till min födelsedag den 23 🙂 Älskar färgerna och de blandade texturerna!

Ferm-Living_stine-leth-samarbete-stickad-konst-släpps-26-januari

”Jag tycker det är roligt att blanda konst med design och på så sätt bidra med objekt till hemmet och vardagslivet”, säger Stine i pressmeddelandet. Och jag hoppar på fler liknande möten.

Ferm-living_stine-leth-stickad-konst-släpps-26-jan

Jag har inte rört ett par stickor sedan syslöjden, men snart börjar min vävkurs med Betonggruvan och Mimmi Staaf och jag tar med mig Stines konstverk som inspiration! (plus sätter upp dem på önskelistan…) Verken mäter mellan 20×20–50×50 cm och kostar från 250€.

Och apropå samarbeten som gör en glad – hur cool är inte Joan Didion plåtad av Juergen Teller för Céline?!?! I februari går vi och ser vi Ett år av magiskt tänkande på Dramaten.

PS. Apropå samarbeten som gör en glad – hur cool är inte Joan Didion plåtad av Juergen Teller för Céline?!?! I februari går vi och ser vi Ett år av magiskt tänkande på Dramaten.
Laddar