God jul i dubbel bemärkelse

Jag minns när jag var tonåring och en Lovisa Burfitt t-shirt var ungefär det tuffaste en kunde drömma om. Nu är hon lite mer lättillgänglig, inte minst eftersom hon nyss har designat ett juligt omslagspapper för Gallerian och – det bästa av allt – det går även att köpa ark av det miljömärkta pappret till förmån för SOS Barnbyar!

Annons
Men jul enligt Lovisa Burfitt är såklart ganska långt ifrån röda tomtar och gnistrande snö...

Men jul enligt Lovisa Burfitt är såklart ganska långt ifrån röda tomtar och gnistrande snö…

Det låter ju lite sjukt att erkänna, men jag har alltid varit lite fascinerad av henne och det romantiska Parisliv en ibland sett glimta förbi i tidningsreportage, böcker och hennes egen design.

Det är lite pinsamt att erkänna, men jag har alltid varit fascinerad av henne och det romantiska Parisliv en ibland sett glimta förbi i tidningsreportage, böcker och hennes egen design. Jag vet inte var den här pressbilden är tagen, men jag önskar att det var mitt arbetsrum!

Ida Magnorn hälsade på henne i Paris 2012 och då såg det ut såhär i hennes sovrum. Så fint med speglarna, de röda lakanen och den slitna dörren!

Ida Magnorn hälsade på henne i Paris 2012 och då såg det ut såhär i hennes sovrum. Så fint med speglarna, de röda lakanen och den slitna dörren!

Tavelväggen och den svarta tapeten.

Tavelväggen, kopparrören och den svarta tapeten.

Det specialbyggda skrivbordet som även fungerar som rumsavdelare... Ja, en dag ska jag bo i Paris igen!

Det specialbyggda skrivbordet som även fungerar som rumsavdelare och så soffan med mormorsvirkat överdrag… För att inte tala om fönstren och balkongen utanför. Ja, en dag ska jag bo i Paris igen!
Laddar