Grönast är alltid skönast!

balkong-odla-i-stan-grönt-inspiration

Jag har alltid drömt om en djungel hemma, och nu plötsligt börjar balkongen likna något! Härligt att någon uppskattar det schizofrena vädret i alla fall ✿ ✿ ✿

Det här är vårt första år med balkong, vi provar oss fram och jag är så glad att växterna verkar trivas! Tur att mamma kommer över med både plantor och tips lite då och då… Jordgubbar och smultron har redan mognat, och snart kommer tomaterna och rädisorna (vi planterade dem lite sent). Till och med det lilla, lilla fikonträdet ser ut att få frukt!

Annons

Nu är det bara själva möbleringen som måste lösas. Jag satt vid vårt lilla tillfälliga balkongbord när jag tog den här bilden, men vill vi vara fler än typ fem på middag måste vi hitta en annan lösning. Jag har lite idéer, får se vad pappa säger (hehe, det gäller att använda familjen – får passa på medan jag kan dra gravidkortet!).

Hur som helst: jag är så himla glad åt balkongen just nu! Känns helt overkligt att den faktiskt är vår <3
Laddar