Hallen – om fula stenplattor och vackra tavlor

eames hang it all tavelvägg förvaring i hallen

Snart har vi bott i vår lilla trea i nästan ett halvår och den börjar kännas mer som en god vän  än en fancy bekant. Och precis som med en gammal kompis blir alla små brister med tiden lätta att acceptera. Som plattorna i hallen. De MÅSTE bytas ut, tänkte jag och googlade kakel gång på gång långt innan flyttlasset gick. Nu är jag närmast blind för den grårosa färgen och stör mig inte alls!

Hallen är, precis som resten av lägenheten, fortfarande under (evig) utveckling och vi försöker hålla den ganska clean genom att gömma undan jackor och skor som inte används i den lilla klädkammaren som ligger mittemot på bilden.

Annons
tavelvägg hall förvaring konst normann copenhagen pocket organizer

Normann Copenhagens Pocket Organizers håller ordning på post och smågrejer som nycklar och solglasögon. Älskar att konst är det första som tar emot. Tavlorna passar så himla bra ihop tycker jag. 1) En gammal affisch från en Kandinskyutställning nån gång för många, många år sedan som vi köpte på en loppis i Hälsingland. 2) Illustration av Emma Löfström och 3) fotografi av Märta Thisner. <3<3<3

Eames Hang it-all köpte vi i MoMas butik som inflyttningspresent till oss själva när vi flyttade in i vår lilla lägenhet på Lower East Side i New York. Så opraktisk men så fin!

elliot white designer berlin wood bench

 

Nästa hallinvestering kommer att bli en bänk. Allra helst den här av formgivaren och arkitekten Elliot White, som vi firade nyår hos i Berlin. Någon som vet hur mycket det kostar att shippa från Tyskland?
Laddar