Hänt i helgen: häng med hund!

blandras-siberian-husky-canadian-malamute-boarder-collie-3

Hoppas ni har haft en lika skön påsk som jag har! I lördags åkte vi upp till pappas sommarstuga och spenderade två dagar med att läsa bok, promenera i skogen och äta god mat. Slumra lite då och då och titta på Harry Potter på tv:n.

Annons

blandras-siberian-husky-canadian-malamute-boarder-collie-pa-bryggan

Med oss var min hund-bff Ramona! Älskar den här hunden så himla mycket! För den som undrar är hon en blandning av siberian husky och alaskan malamute (mamma) och springer spaniel (pappa).

blandras-siberian-husky-canadian-malamute-boarder-collie-4-landet

Hon är den mest energiska och mysigaste varelse jag känner – samtidigt. Blir så glad av att hänga med henne.

blandras-siberian-husky-canadian-malamute-boarder-collie-pa-isen

Medan jag läste The Goldfinch laddade jag hela helgen för att ta årets första bad, men tji fick jag! På måndag föriddag hade isen drivit in till stranden, och så galen är inte ens jag. Fast Ramona brydde sig inte nämnvärt.
Laddar