Hänt i helgen: långbrunch med långväga vänner

nyttig-brunch-inspiration-juice-smoothie-hummus-recept

Det är knappast någon hemlighet att mitt favoritmål är BRUNCH! Ett beroende som jag tog med mig hem efter mina tre i år i New York… I söndags dukade vi upp hemma, men smoothies (recept här!), hemmagjord hummus, färskpressad juice och stans godaste surdegsbröd från vår granne Olja och Oliv.

Annons

Jag är egentligen ingen stor matlagare, men det finns några saker jag kan göra helt ok: smoothie, sallad, vissa soppor, juice och just hummus. Nyckeln till succé stavas: mycket olja, persilja (köp fryst) och mycket citron. Toppa med pumpakärnor för tuggmotstånd och en massa järn ✌ !

brunch-smoothie-healthy-hummus-brod

Önskar varje frukost såg ut såhär! Och intogs i lika gott sällskap, med skid-vm på i bakgrunden (finns det nåt hemtrevligare?!) och en gullig bebis som pratar i sömnen bredvid.

brunch-nyttig-hemma-inspiration-smoothie

En annan sak jag älskar just nu är LJUSET! Mars=vår enligt mig. Vi satt kvar tills det blev mörkt och vänner kom och gick, världens bästa söndag. <3
Laddar