Hänt i helgen: Vila, vila, vila

 

vardagsrum-tavelvagg-inspiration-manchestersoffa-bord-fredrik-paulsen

Det var länge sedan jag var så trött som i helgen, som om sviterna efter en månads håll-i-gång svepte över mig i ett slag. Thank God att jag inte behövde göra många knop i helgen! Jag har mest ätit, hängt med vänner och framför allt vilat, vilat, vilat. Lyssnat klart på Aftonbladets #Fallet (det växte lite med tiden, men väldigt långt från det berättartekniskt geniala Serial) och NPR:s Invisabilia (så bra!).

Annons

Igår lyckades jag släpa mig upp och städa lite, dammråttorna började göra sig beredda på attack… (Mörka golv är verkligen obarmhärtiga!)

elfahylla-konst-stilleben-inspiration-bokhylla

Planterade lite på balkongen (nervigt, jag freestylar så vi får se hur det går!) och gjorde som hunden och borrade ner näsan i pelargonerna som väntade på mig efter jobbet en dag i förra veckan. Tusen tack Elin/Bodil Vintage!

Vad har ni gjort i helgen?
Laddar