Hemma hos Elsa Billgren och ny frisyr

jag hemma hos elsa billgren

I torsdags började jag dagen i det här drömmiga köket och pratade bort några timmar med Elsa inför ett roligt jobb som kommer i majnumret! Såg ni förresten säsongspremiären av Äntligen hemma igår? Jag var borta på middag och missade, men lovar att Svante kan uppdatera mig idag.

Annons

Det är så kul att se sig själv genom någon annans kamera tycker jag. Särskilt eftersom jag håller på att spara ut mitt hår, en idé jag får ungefär vart 7:e år (hjälp!). I väntan på ett långt 70-talssvall (drömma går ju) försöker mig på någon form av 80-tals power lady-frippa, men resultatet är dessvärre mer åt Lars Adaktusson/Donald Trump-hållet! *skrattgråter* Tack för bilden Elsa!


  • Finaste mattan blogg

    Härliga Elsa!!

    • Ja hon är fin! Håll utkik i vårt majnummer säger jag bara 🙂Laddar