Hemma hos min DIY-drottning till vän!

 

uppdatera köket byt knoppar och måla om luckorna

En av mina mest kreativa vänner är i full färd med att sälja sin lägenhet, och jag måste bara visa lite bilder + geni-idéer! På söndag är det visning klockan 14.30–15 för den som vill se denna härliga minitrea från 1912 i verkligheten, Pilgrimsvägen 70 i Aspudden!

Annons

Vi börjar med köket. Ni skulle ha sett ”före-bilderna”… Tänk vad lite färg på luckorna (de har målat själva) och nya knoppar kan göra. Magi! (Dessutom på en budget!)

bygg ett extra rum barnrum arbetsrum

De hade turen att ha två fönster i vinkel i vardagsrummet, som därför relativt enkelt kunde delas av med en vägg. De fina glasdörrarna köpte hon av en man som skulle riva ett hus i Solna. Önskar att någon kunde samla in alla gamla skåp, köksinredningar, dörrar och andra detaljer som folk (grin) river ut i sin renoveringshets!

gulligt barnrum inspiration

Bakom dörrarna hittas barnrummet. Smart med förvaring precis under taket och fint att tapeten går igen på skåpen. Dessutom älskar en ju fönsterbrädor som är så djupa att de kan användas som skrivbord (Malin Perssons barn har samma lösning i sina rum!).

smart forvaringsvagg spanskiva

Slutligen sovrummet som är min favorit. ÄLSKAR den extremt smarta förvaringsväggen med spånskiva (uppsatt av snickare), Ikeaskåp och hemmabyggd klädstång i kopparrör. Väldigt yteffektivt eftersom både skrivbord och byrå dessutom får plats under skåpen.

bygg egen sanggavel spanskiva

Spånskivan går igen i sänggaveln, som faktiskt funkar utmärkt utan behandling (= inga stickor). Så fint!

Blir extremt peppad på att tänka ut en massa smarta, snygga lösningar till vårt hem nu!
Laddar