Hemma hos Peter och Phoebe

Ni vet de fantastiska väggbonaderna från Cold Picnic jag skrev om här? När jag bodde i New York och bloggade på New York Nests var jag och Agnes och hälsade på designduon och paret Peter Buer och Phoebe Sung i deras jätteinspirernade hem i Greenpoint, den polska stadsdelen i Brooklyn norr om Williamsburg. (Jacke kommer ju från Polen, så i alla år hade vi en (inte så) hemlig dröm om att flytta dit och sweettalka någon gammal dam till ett bra hyreskontrakt, men det är så krångligt med tunnelbanan där.) Jag tänkte att vi tar en titt igen!

Annons
agnes_thor_cold_picnic_phoebe and peter at home

Peter, Phoebe och Philip (de tre katterna saknas). Gull!

agnes_thor_cold_picnic_makrame ampel vaxter sa snygg

Exakt här föddes kärleken till makramé! Cold Picnic gör även otroligt fina amplar i skinn.

agnes_thor_cold_picnic_makrame inspiration rund glasvas

70-tal möter 90-tal blir 10-tal. Så fint!

agnes_thor_cold_picnic_tavelvagg inspiration vaggbonad

Älskar den här tredimensionella tavelväggen. Ganska ofta måste jag gå in på The Selby och försvinna in i knäppa New York-, Milano- och Parislägenheter för att påminna mig själv om att allt inte behöver vara så himla ljust och fräscht. Det är förvånansvärt lätt att glömma när en är tillbaka i Skandinavien 🙂

agnes_thor_cold_picnic_snyggt bokstod bokhylla inspiration

Bokstöden! Hem och snickra… Jag tror inte att jag skulle kunna bo i ett hem utan böcker – tankar på det? Är jag bara konservativ som föredrar en tummad pocketbok framför en padda eller finns det själslig dimension i själva boken som objekt?

agnes_thor_cold_picnic_vaggbonader vava inspiration garn

De första väggbonaderna! Ångrar så att jag inte köpte en då, men det kändes inte riktigt prioriterat i en osäker frilanstillvaro.

agnes_thor_cold_picnic_gas vaggbonad vav inspiration

Den här gåsen tillägnar jag Svante – tycker den kan gifta sig med hans lampa!


  • Sofia – Tingelings, Elle Decor

    Fantastiskt hem! Själv ångrar jag att jag inte köpte en vävram som jag stod och fingrade på här om veckan på loppisen i grannbyn. Vill man inte snickra bokstöd så finns förresten just de där på Ikea. Eller fanns åtminstone…

    • Ja, det är Ikea såklart! Känns lite lättare än att snickra själv… Särskilt som vårt hobbyrum har förvandlats till cykelförråd. Nästa gång köper du vävramen, Sofia!Laddar