Hur svårt kan det vara?

Kanske är det den kommande fullmånen som alltid förstör min sömn, men jag är så himla sugen på att bygga en egen sänggavel! En sänggavel av enklaste slag, både i form och material. Kanske går det med hjälp av någon snäll arkitektvän? Tänker mig ungefär såhär:

Annons

bygg en sanggavel inspiration mdf 22

I september presenterade finska Pauliina Salonen/Time of the Aquarius första delen i sitt samarbete med NCC där hon stylat deras nya projekt Fisherman’s Harbour och sovrummet var såhär fint! En enkel plywoodskiva, perfekt fäste för Normann Copenhagens Pocket Organizers.

maliinsstoore_sofa_egengjord_prototyp_inspiration mdf diy soffa sanggavel

Emma visade den här snygga soffan för nån vecka sedan, en prototyp i plywood av Maliins Stoore. Fin! Undrar hur det känns att sova med en sängram som går runt på sidorna – mysigt eller klaustrofobiskt?

ikea-nornas-sang-sanggavel-mdf-ide-gor-en-sanggavel-diy

Blev omedelbart förtjust i Ikeas Sverigetillverkade serie Nornäs när den kom i våras! Tycker sängstommen är fab, men ännu snyggare med en plywood-skiva bakom.

bygga sin egen sanggavel inspiration mdf

En bild från ELLE Decoration-medarbetarna Emma Persson Lagerberg och Petra Bindels senaste jobb för Åhléns som redan snurrat runt flera varv i bloggosfären. Här ser sängramen ut att vara av typ björk, men tänker mig ungefär en sån här konstruktion. Hur svårt kan det va, liksom?
Laddar