Lite fler tavlor på sovrumsväggen!

 

sovrum-inspiration-gra-vaggar-hanga-konst-tavelvagg

Vi har ju faktiskt hängt lite fler tavlor sedan sist! Kollaget av Åsa Cederqvist som jag gav mig själv i födelsedagspresent och en etsning av Patrick Wagner som vi köpte hos Ed Art (mycket bra sajt!) till vår femåriga bröllopsdag.

Annons

När vi precis flyttat in testade vi att hänga vår samling familjeporträtt ovanför sängen – dålig idé! En vill inte ha sina döda släktingar i sovrummet kan jag tala om… Nu har vi istället valt enbart abstrakta verk och det känns MYCKET bättre!

Hängningen blev någon form av asymmetrisk symmetri och såhär ser det ut när en tittar in genom sovrumsdörren.

sovrum-hanga-konst-stilleben

Det var kväll så bilderna blev lite korniga, får återkomma med närbilder på själva konstverken en annan gång.

(Och, jag kan inte nog betona hur skönt det är att ha fått upp sängen. Nu behöver jag liksom inte ta sats och rullhäva mig upp varje gång jag måste springa upp och kissa på natten…)




Laddar