Med fönster mot vintern

fonster-mot-vintern-snoovader-stockholm

När jag var liten stod snö alltid högst upp på önskelistan inför min födelsedag (imorgon!). Som jag minns det var det alltid mest slask eller tunn frost, men i år är det någon som har lyssnat! Vaknade till stora kuddar av snö ute på balkongen och ville mest kura ner mig under en filt i soffan och läsa bok (har precis börjat med Donna Tartts The Goldfinch – bara språket är en ren njutning och New York-nostalgin total!).

Annons

fonster-mot-snon-sodermalm-sno-vinter-utsikt

Älskar att bo högst upp med utsikt över takåsarna <3. Men befarar att mina stackars avokadokärnor aldrig kommer att gro :/

Hoppas ni har en fin torsdag! Jag ska på bokklubb. Återkommer snart med en rapport från vävkursen, lektion 1! (Haha, här snackar vi inga vuxenpoäng, jag går direkt på pensionärsskalan)


  • elin

    grattis då!

    • Katarina

      Tack Elin 🙂Laddar