Medan regnet faller

fönster-växter-regn

Dessa grå dagar, tar de aldrig slut? Det enda positiva är att en utan dåligt samvete kan krypa upp i soffan och titta på film, lyssna på radio och läsa böcker. Här är min utsikt från soffhörnet. Även om våren just nu känns långt bort, gror den här inne.

Annons

En av mina avokadokärnor har äntligen fått rot, ekollonet har nya, späda blad och jag hoppas på citronkärnorna som gömmer sig under plastpåsen med hål i. Och snart slår pelargonen ut! (ja, ni kan kalla mig crazy plant lady)


  • FINASTE MATTAN blogg

    Testar för första gången kastanj-odling. Har du provat?… Väntar med spänning. Satte botten i vatten och nu har det börjat spricka… hoppas på en liten grodd i dem… : )

    • En av mina har grott! börjar få en ordentlig rot och en liten stam, så glad (och nästan pinsamt stolt). Har nu provat med en till, som jag hoppas ska ta sig också, för en av mina funkade det inte alls. Så roligt!Laddar