Mellan inlägg (förlåt!)

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Här skulle det egentligen komma en liten minirapport från mässan (den stora trendspaningen kommer i vårt marsnummer, men några små reflektioner och de få bilder som blev något att ha). Men WordPress vägrar låta mig ladda upp bilder, så istället blir det en gammal favorit i repris. Min första mandala som jag gjorde någon gång innan jul/pausfågel.

Annons

Annars har jag haft en jätteskön helg, nu ska jag göra pannkakor till middag (tänkte testa att spetsa med chiafrön för en lite nyttigare känsla) och grotta ner mig i en serie (tips=välkomna!). Förhoppningsvis funkar det bättre imorgon, men till dess får ni gärna titta in på min instagram @ettrumtill!

 


 • Slotttillsalu http://www.slott

  Jag lärde mig precis att en kan göra pannkakor utan ägg men med chiafrön i stället, via bloggen Det gröna skafferiet
  Jag har testat, de blev otroligt goda.
  Och: Vilken fin blogg du har.

  • Åh det måste jag testa! Är tillbaka på min chiagrötrutin nu – iaf några dagar i veckan (tycker en ledsnar lite på konsistensen?).

   Och tack snälla!Laddar