Min (mycket moderiktiga) makramé i ELLE!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

På tisdag landar nya ELLE i butikerna – och jag lovar, ni vill inte missa…

makrame-trend-elle-katarina-matsson-ett-rum-till-betonggruvan-mimmi-staaf

Där hittas nämligen min makraméampel på en helsida! Så himla roligt. När jag bodde i New York och frilansade skrev jag rätt regelbundet för ELLE, men att något jag har skapat med mina bara händer hänger där på sidan 59 känns på något sätt större.

Annons

Fick med en shoutout till Betonggruvan och Mimmi Staaf Möbelmakeri också <3<3

makrame-konst-hand-ow

Såhär ser det ut i studion/ateljén/biblioteket där makramén hänger i vanliga fall. Konstverken är av Hans Osswald. Det märkliga är att varken jag eller Jacke kan minnas när eller var vi köpte dem. Men jag kommer ihåg att de hängde i vår andrahandsetta på Hornsgatan för ungefär 10 år sedan. Tycker om dem fortfarande iaf!

Makrame-ampel-kaktus-konst-tavlor-hans-oswald-2

Här ser ni lite av själva flätningen också. Och våra vita väggar. Jag är så sugen på att smälla upp en William Morris-tapet där inne. Projekt övertalning pågår…
Laddar