Min nya favoritparfym från Le Labo!

sovrum-forvaring-krokar-marmor-byra-le-labo-parfym

Jag har en ny favoritdoft! Jag älskar parfymer, men har på sistone inte lyckats hitta någon som känns helt rätt. När jag provade Santal 33 från Le Labo The Apartment by The Line var den mitt i prick! Och att döma av alla komplimanger jag fått sedan dess måste det stämma ☼

Annons

le-labo-butik-nolita-new-york-boutique

Vi gick till deras butik på Elizabeth Street i Nolita som var ungefär exakt lika fin som förväntat. Le Labo är ett New York-baserat parfymföretag som är både ekologiskt och veganskt och där varje parfym blandas på plats i någon av deras butiker.

le-labo-nolita-nyc-boutique-butik-blanda-parfym

Här blandas min parfym till! Svindyr är den också, men om jag skulle lägga ihop alla mina halvfulla, halvgoda parfymflaskor så kostar de tillsammans bra mycket mer än 50 ml Santal 33

le-labo-boutique-nyc-nolita-butik-unisexe-perfume

Unisexe = the best sex!

Le-labo-santal-33-godaste-parfymen

Hemma på sovrumsskåpet! Även varje etikett trycks i butiken, med datum, plats och namnet på den som blandade. En får även välja vem parfymen är till. Så vem är Virgin Goat? Haha, det är arbetsnamnet på bebin! (beräknad i jungfruns tecken + getens år + hårdsrocksfarsa = Virgin Goat).

PS: När det gäller debatten om att parfym skulle vara hormonstörande för gravida väljer jag att lyssna på forskningen och min barnmorska istället för ”källa internet”. Och i nuläget finns inga stora, vetenskapliga studier som visar att parfym skulle vara farligt (om du vet någon, skriv gärna i kommentarsfältet!). Däremot blir jag nog lite försiktigare med dofter efter att bebin är född!
Laddar