Minnen av morfar

mala-maleri-inspiration

En bra sak med att måla om är att en måste röja lite. Vi är liksom så ovana vid att ha ett extrarum, så det har alltmer antagit formen av förråd… Not anymore! Bland alla saker hittade jag morfars gamla målargrejer, till och med gamla halvtorkade färger vars förpackningar håller på att rosta sönder. Ändå vet jag att jag inte kommer att kunna förmå mig att slänga dem!

Annons

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Morfar var mästerbagare, passionerad amatörkonstnär och grym schackspelare. Eftersom min lillasyster övertagit bagarbiten får väl amatörkonstnärslotten falla på mig ✎✎✎ Här är en av hans havsakvareller och ett ”porträtt” av mormors bakdel. Det känns fint att de båda lever vidare hos oss!


  • FINASTE MATTAN blogg

    Åååååh, detta är underbart! Vill ha ett rum som ser ut så… fullt med stafflier och.. allt!Laddar