Missa inte! Julmarknad på Färgkontoret

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I helgen är det julmarknad på Plan 4 Färgkontoret i Gröndal och en massa gulliga genier säljer jättebra julklappar!

Anna Sundvall, till exempel, gör fantastisk keramik och jag är lycklig ägare till dessa tre marmorerade Ring Tops – kan användas som ringförvaring men jag tycker att de är så fina som små statyer. Hon gör även grymma prints (valen lär snart dyka upp på en vägg nära dig!) och smycken.

Annons

(Konstverket bakom är av en annan favorit, Malin Gabriella Nordin, inköpt på ett galleri i Brooklyn)

sofia runarsdotter fotografi julbazar fargkontoret

En annan genivän som kommer att finnas på plats är fotografen Sofia Runarsdotter. Även en av de roligaste människorna jag känner. <3<3<3 Missa inte heller Emilia Bergmark-Jiménez fotografier!

go to bed with left eye

På min önskelista hittas detta bäddset! Tror det är av Johanna Burai. Jag älskade  TLC när jag var 12 (och Crazy Sexy Cool är fortfarande en av mina bästa skivor). Fast med min blonda Robyn-page var jag såklart T-Boz.

Skulle inte heller säga nej till en kruka av Kakan Hermansson.

Gå dit, helt enkelt!

julmarknad julbazaar fargkontoret 13 14 december 2014
Laddar