Mitt bästa New York-fynd!

vas-snackor-brooklyn-flea

Första lördagen i New York följde vi med vår kompis Nina Z (och hennes underbara dotter Sonja) till Brooklyn Flea, där hon säljer träskor varje helg. Regnet låg i luften och det var både färre försäljare och besökare än vanligt.

Annons

På ståndet mittemot Ninas stod den här underbara krukan. Jag såg den i ögonvrån, men var rädd att prislappen skulle hamna upp mot 100 dollar. När jag väl frågade blev den min för 40 (I would have said 60, but it’s gonna rain soon) – så värt! Även värt att få typ ryggskott (och att bli extrakollad i säkerhetskontrollen) när jag fraktade hem den till Sverige i ryggan – massiv mässing är tungt…

sonja-at-brooklyn-flea

Sonja, pappa Tshidi och träskorna <3<3<3


  • Ida

    Den där krukan är nog den mest fantastiska jag har sett. Någonsin!

    • Jag är också helt kär! Årets fynd redan nu tror jag minsann 🙂

  • åh, vilken fin!

    jag blev extrakollad i san franscisco för att mina kitschiga cockerspaniel-bokstöd så konstiga ut i röntgenmaskinen. glömmer aldrig säkerhetskontrollantens min när hon öppnade väskan och såg vad som fanns inuti …Laddar