Ordvitsar på väggen!

Jag uppskattar alltid en bra ordvits. Det är sant – jag har blivit en pappa från Göteborg. Därför älskar jag min kompis Catherine Pearsons teckningsprojekt Vaguely Important People. Det går liksom ut på att göra ordvitsar – puns på engelska – av kända personer. Fullkomligt genialiskt om ni frågar mig. Jag har tre bilder på väggen hemma:

Annons
Min favorit! Jag älskar författaren Joan Didion och önskar att jag bara upplevt en bråkdel av det hon gjort – eller Oh No She Didion't! Just nu håller Griffin Dunne och Susanne Rostock på med en dokumentär om henne och det går att följa på Instagram!

Min favorit! Jag älskar författaren Joan Didion och önskar att jag bara upplevt en bråkdel av det hon gjort – eller Oh No She Didion’t! Just nu håller Griffin Dunne och Susanne Rostock på med en dokumentär om henne och det går att följa på Instagram!

Där kan en till exempel se Joan Didion och skådisen/aktivisten Vanessa Redgrave hänga hemma hos Joan! Ser precis så intellektuellt-bohemiskt som en föreställer sig ut. Just nu kan en även se Ett år av magiskt tänkande på Dramaten i Stockholm. Hur känner ni inför stårgråt i teatersalongen?

Där kan en till exempel se Joan Didion och skådisen/aktivisten Vanessa Redgrave hänga hemma hos Joan! Precis så intellektuellt-bohemiskt som en föreställer sig. Just nu kan en även se Ett år av magiskt tänkande på Dramaten i Stockholm. Apropå det: Hur känner ni inför stårgråt i teatersalongen?

Ännu en förebild i min värld. Virginia Wolf. Eller ja, Wolverine. Catherine, du är ett geni!

Ännu en förebild i min värld. Virginia Woolf. Eller flåt, Woolferine.

Inte svårt att se Salvador Dali med smörgåspålägg i mustaschen – en självklar Salvador Deli (i New York ligger det en deli som säljer mackor, snacks, dricka mm i princip varje hörn). Catherine – du är ett geni!

Inte svårt att se Salvador Dali med smörgåspålägg i mustaschen – en självklar Salvador Deli (i New York ligger det en deli som säljer mackor, snacks, dricka mm i princip varje hörn). Sedan jag flyttade från stan har hon hunnit göra en massa nya teckningar, vad sägs om Jane Birkinstock, Anna Winter och Koon’s Balloons? (hehe inte konstigt att hon även är en favorit hos Man Repeller). Missa inte!
Laddar