Saker som berättar: stöket på byrån

smycken-marmor-forvaring-kristall-torkade-blommor

Såhär ser det ut på det lilla skåpet i sovrummet just nu. Det är mitt territorium, en samlingsplats för smycken, vaser i klarglas och annat romantiskt krimskrams… Har liksom släppt lös den sidan av mig själv och nu är den lite wild!

Annons

stilleben-smycken-inspiration-sovrum

Två torkade hortensior som vi fick i inflyttningspresent i höstas (hej hej 90-tal)! Ett litet porslinsfat som mormor har målat. Ringen med ett glasansikte är en present från min ”fairy goodmother” Asta och kristallen köpte jag av en hemlös konstnär i New York. De andra smyckena kommer från en kompis. Den lilla jordgloben i glas är en julklapp från pappas fru som köpte den i Prag <3

En genomskinlig snöglob från Granit (en kan låtsas att det är en liten Margiela) och mässingsljusstakar som jag hittat på någon loppis för ganska många år sedan (hittade dem på vinden när vi flyttade). Boken har jag vikt, en gammal pocket som jag inte har en aning om var den kommer ifrån. Kanske har jag råkat sno med mig den från ett hostel i Guatemala eller Kiev? Liten Iittala-ask från en pressresa till Fiskars och glasvaser från Merci, Myrorna och Design House Stockholm.
Laddar