Say hello to my little friend…

moustache-matta-design-galleriet-utstallning

♡♡♡ Såhär ser kärlek från första ögonkastet och forever ut ♡♡♡

Igår blev den vår, drömmattan Tiger av illustratören Dylan Martorell för Moustache! Det franska designföretaget håller på att etablera sig i Skandinavien och just nu finns i en fin utställning på Designgalleriet i Stockholm. Det bästa av allt? Grejerna är till salu till väldigt förmånliga priser!

Annons

moustache-design-utstallning-design-galleriet

Här är mattan i helfigur. Ny BFF! Det roliga/jobbiga är att jag var helt stensäker på att den var beige och svart. Alltså helt säker. Ända tills vi kom ut i dagsljuset igår och den plötsligt var blå! Haha, paniken. Min egen randiga klänning så att säga. Nu är vi kompisar i alla fall, färgen och jag, fast jag måste planera om hela lilla rummet. Kanske blir det blå väggar istället för gröna? Right on trend, hehe…

moustache-stol-design-galleriet-utstallning

Själv älskar jag Moustaches design, det är som att varje möbel eller pryl har en spjuveraktig glimt i ögat – utan att det blir krystat. Jag skulle köpa typ hela utställningen om jag kunde. Särskilt stolen Bold av Big Game. Jag älskar den, det gör dessvärre inte min bättre hälft. Men utställningen pågår till fredag, så det finns några dagar av övertalning kvar!

Designgalleriet, öppet tis–fre kl 11.00 – 18.00, adress Kammakargatan 52.


  • Lotta

    Jag förstår dig helt och hållet – mattan är fantastisk!!!

  • S-J

    Hej! Jag tycker så mycket om ditt hem, verkligen jättefint! Finns alltså mattan på Designgalleriet att köpa? Och vad kostar den isf?

    • Hej S-J! Vad glad jag blir! Förlåt om jag var otydlig: Designgalleriet i Stockholm hade en utställning med det franska designföretaget Moustache, där de även sålde visningsexemplaren (som även varit med på Möbelmässan) till halva priset. I original kostar mattan alldeles för mycket för oss (egentligen till halva priset också, men är det kärlek så är det!). Kolla in deras sajt: http://moustache.fr/Laddar