Sensommarblomster och smörgåstårta

Nu har min käraste syster varit gift i tre veckor! En sak som var så himla fin med bröllopet var att alla hjälptes åt. Anna är själv både kock och bagare (och numera måltidsekolog), vilket även många av hennes vänner är, så jag smet in och ut ur köket med skräckblandad förtjusning. Att se yrkesmänniskor in action, så mäktigt! Min syster=baws.

Annons

Processed with VSCOcam with f2 preset

Att baka formfranska och göra veganska smörsgåstårtor på rad är kanske inget för vem som helst, men att strö lite ätbara blommor på middagen klarar till och med jag av. Ringblommor och tagetes, kryddiga i smaken och väldigt vackra. Romantiskt utan att bli klibbigt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Istället för traditionell bröllopstårta blev det pannkakstårta. Även dessa dekorerades med blommor. Anna har aldrig gillat grädde, så den serverades på sidan av tillsammans med två ekologiska sorbeter. Hörde jag mums?

PS. Ni får ursäkta den dåliga ljussättningen på dessa bilder – hoppas idén lyser igenom ändå!




Laddar