Spiken i … väggen

IMG_0044

Varför känns första spiken i väggen alltid lite som spiken i kistan? Nu är den i alla fall där, trots oväntat hård betong. Och först upp är det här fotografiet som jag köpt av min kära vän Agnes Thor <3 Säger bara: ljuset! Sån tur att ens kompisar är genier. Just nu är det här tyvärr ungefär den enda lilla kvadratmetern av vårt hem som går att visa. (När jag säger kaos ÄR det kaos… Jag har vittnen. Uppdatering: Inser även att röran reflekteras rätt tydligt i tavlan…)

Annons

Men jag lovar att snart återkomma med fler bilder – så länge får ni njuta av dessa från Agnes bok Aurora Borealis (2010). Jag tycker att de fångar en sån vacker, bitterljuv känsla av förgänglighet och tidens gång som är svår att sätta ord på. Poesi i bild helt enkelt!

Aurora Borealis agnes thor Agnes Thor Aurora 2Aurora Borealis agens thor 4 Agnes Thor AuroraAurora Borealis agnes thor 2 Agnes Thor Aurora 4Aurora borealis Agnes thor 3
Laddar