Sunday snapshots

 

vardagsrum-shelfie-elfahylla-konst-tavelvagg

Efter en ganska hektisk lördag sjöng söndagen långsamhetens lov. Molnen bäddade förmiddagen i ett grått täcke och vi flyttade oss inte längre än från sängen till soffan. Den randiga solhatten fick åka tillbaka in i garderoben och där verkar den få stanna ett tag… Insåg att golven minst sagt behöver svabbas, men det fick vänta till en annan dag!

Annons

vafflor-farska-jordgubbar-gradde

Lagade våfflor (våffeljärnet=årets kanske bästa köp!) med grädde och färska jordgubbar. Mums! Blev så mätta att vi båda slumrade till i soffan efter lunchen. Fick tid hos vår fina barnmorska på Södra BB, så slipper vi åka dit på check mitt i arbetsdagen nu i veckan <3<3<3 Önskar att allt i livet kunde vara så flexibelt!

tvatthogsstilleben-vardagsrum-vaxter-vit-divan-schaslong

Körde en maskin tvätt och startade hashtaggen #tvätthögsstilleben på instagram inspirerad av @solveigsdotter – en favorit att följa där! (Mig hittar ni på @ettrumtill)

rosa-himmel-over-sodermalm

Söndagskvällen avslutades med en dramatisk himmel ovanför Globen och maratonlyssning på Anton Bergs och Martin Johnsons podcast Spår (precis som Fallet inspirerad av Serial, men mycket bättre!). Sen blev det måndag igen!
Laddar