Väggsmycken av Julie Thevenot

Kommer ni ihåg det här fantastiska hemmet som jag visade för ett par veckor sedan? Designern Julie Thevenots till stor del hemmasnickrade studio i Williamsburg, full med vackra stenar, växter och strandfynd från jordens alla hörn? Jag, som just nu är inne på väggbonader av alla dess slag, måste bara visa er hennes vackra väggsmycken!

Annons

GIANT_WALL_NECKLACE_julie thevenot

Min favorit är den här i trä – så genial i sin enkelhet! Gillar den monumentala  storleken också. Lägger den till listan över saker som någon gång (förhoppningsvis) ska flytta hem till oss!

big_wall_hanging julie thevenot artist

Även den här med doppfärgade fransar i olika färger är fin. Jag skulle aldrig uppmana till ren kopiering av en designers verk, men lite inspiration får en ändå hämta. På onsdag börjar min kurs i väggbonadsvävning!

SMALL_CASKAD_wall_hanging_low_res

Julies senaste verk – LOVE!
Laddar