Välkommen till Ett Rum Till!

Ett rum till. För att jag är alldeles nyinflyttad i en lägenhet med ett (eller ja, egentligen nästan 2) rum till. För att jag säkert snart kommer att börja drömma om ännu ett… För att det känns fint att ha ett alldeles eget rum här i cyberspace. Och, såklart, för Virginia Wolf <3

Annons

Jag LES

Jag heter Katarina och är redaktör och webbredaktör på ELLE Decoration. Välkommen till min nya blogg!

Vad kommer att hända här då? Först och främst tänker jag att det här ska bli min happy place (arga statusuppdateringar och utläggningar över sakernas olidliga tillstånd lämnas för tillfället åt familj och vänner …). Kanske inte bara kattungar och regnbågar och enhörningar, men vackra, roliga, smarta, bra grejer och människor som gör mig glad!

En sådan är Märta Thisner som tagit bilden ovan! Här vi har precis gått över Williamsburg Bridge någon av dagarna efter superstormen Sandy.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och just nu är jag allra mest sjukt glad över min nya lägenhet och min nya balkong! Känner mig som världens mest privilegierade person, trots att vårt hem för tillfället skulle platsa i ett avsnitt av Hoarders … Var kommer alla saker ifrån?! Hur som helst, en del bilder därifrån kommer det nog bli.

Trots hoarderstatus – eller kanske snarare tack vare – har vi klarat oss utan att köpa något nytt till hemmet. Den här Elfahyllan är undantaget. Omåttligt nöjd över att ha fått upp den på väggen med bara tre borrhål på fel plats.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sedan jobbar jag ju med tidningen varje dag, så det blir nog en del nyhetsfavoriter, ”bakom kulisserna” och annat också. Kanske lite restips, pyssel, mode, odling (gröna fingrar here I come!) eller till och med lite mat (?! varje lagad måltid är en seger i mitt kök …). Vi får ta det lite som det kommer helt enkelt! Har ni några särskilda önskemål får ni gärna lämna en kommentar eller mejla mig på: [email protected]

Två favoritkonstnärer i oskärpa: Malin Gabriella Nordin och Jesper Waldersten. Obs att detta var innan helgens två flyttlass och det mayhem de förde med sig …

Processed with VSCOcam with f2 preset

PS. Medan vi väntar och ser kan ni ju kolla in den här och den här bloggen från mina år i New York. Hoppas att ni tittar in snart igen!

På min önskelista: Carina Seth Anderssons underbara vaser från glasbruket Skruf.


 • Sofia

  Men vad glad jag blir Katarina. Ännu en bra blogg att följa. Tumme upp!

  • katarinamatsson

   Åh vad kul att höra! Ska försöka leva upp till förväntningarna 🙂

 • hejregina

  jag håller med! kul att följa dig (:

  • katarinamatsson

   Hoppas det hehe, tack för pepp!