Vårpirr och solkyssar ☼ ☼ ☼

utsikt-sofiaskolan-sodermalm-min-balkong

Att bländas = bästa känslan just nu ☼☼☼. Det hände liksom över en natt, men plötsligt leker solkatter på husen mittemot och jag känner mig lika hög som himlen. Jag gör som alla andra och vänder blicken mot solen tills färgsprakande prickar dansar innanför ögonlocken. Silar strålarna genom halvöppna fransar och känner hur kroppen suger i sig D-vitamin!

utsikt-fran-min-balkong-sodermalm-bondegatan

Annons

Staden ruskar snön från åsarna och gnuggar yrvaket gruset från gatan. Och oavsett om termometern står på minus sjunger fåglarna högt och tydligt: våren kommer ✿!

bokhylla-inspiration-konst

Obarmhärtigt avslöjar solstrålarna varje dammkorn på vårt mörka golv, men vad gör väl det? Jag samlar dem i mina händer och gömmer ljuset i hjärtat för gråa dagar som idag. Feburari, you aint that bad ✌!

PS: hittade den här länken i Hej Reginas kommentarsfält så nu kommer jag också att strössla med solar, händer, blommor och noter.
Laddar