Vem bor här?!

vem-bor-har-katarina-matsson-elle-decoration

Så. Phew. Då var det avklarat. Det har ju gått nästan ett halvår sedan inspelning, och igår gjorde jag äntligen tv-debut! Och det var faktiskt roligare än jag trodde (det hjälper ju om en gillar att skratta åt sig själv…). Programmet kan ni se om ni klickar på bilden!

Annons

vardagsrum-tavelvagg-manchestersoffa-kelimmatta

Även om vårt hem på många sätt ser likadant ut, så är känslan ändå så mycket mera HEMMA nu. Vi hade bara bott där några månader när vi spelade in. Inspelningen började på onsdagen – fredagen innan fick vi stolarna levererade från omlackering och pappa kom med klaffbordet från mamma. På söndagen panikköpte vi byråer och sent kvällen innan stod vi fortfarande och röjde i lilla rummet… Så det blev också en påminnelse om att ett hem är i evig förändring. Det är ju det som är kul! (om ni frågar mig – inte Jacke)

☼☼☼

PS 2. (OBS SPOILER): kan vi bara dra ett streck över hur det gick i själva tävlingen…? Min överaktiva hjärna började placera ut folk efter hur o-troligt det var att de bodde någonstans – trodde liksom att poängen var att gå emot fördomar – så på så sätt kan en väl säga att jag hade alla rätt?! Ett ganska gott – och långt – skratt blev det iaf!


  • MAlin

    Super bra!!! Du är underbar;)Laddar