Vi behöver fler väggar!

Jag älskar tavlor! Det är kanske svårt att undgå om en följer mig här eller på instagram, men så är det. Lite för mycket, egentligen, för vår lilla trea (eller mer korrekt, 2 bedroom, som en skulle säga i New York).

Jag älskar tavlor! Det är kanske svårt att undgå om en följer mig här eller på <instagram, men så är det. Lite för mycket, egentligen, för vår lilla trea.

Just nu håller vi på med projekt studio/lilla rummet, något som går oändligt långsamt (jag har i princip hunnit glömma att vi har ett extra rum), tror vi överdoserade lite på hemmafix i höstas. Härom veckan kom jag mig i alla fall för att plocka ner konstverken från väggarna. Dels ska vi måla om, dels kändes de bara … fel. Så nu står de här och väntar på en passande vägg!

Annons
Ibland får jag frågor om var en hittar fina konstverk/tavlor. Jag har en del litografier, men allra roligast är såklart att hitta helt unika verk och då är loppis, konstskolor och unga gallerier bäst!

Ibland får jag frågor om var en hittar fina konstverk/tavlor. Jag har en del litografier, men allra roligast är såklart att hitta helt unika verk och då är loppis, konstskolornas marknader och unga gallerier bäst tycker jag (och släkt och vänner såklart).

Mina hundar kommer från en second hand-butik. Hans Osswald-verken som står längst till vänster minns varken Jacke eller jag var vi hittade, men vi har haft dem i typ tio år så jag gissar på loppis. Åsa Cederqvist-kollaget köpte jag på Färgkontorets julmarknad och nykomlingen i samlingen, Graveyard Print av Patrick Wagner, hittade jag hos Ed-Art (mycket bra tips!) på Antikmässan. 60-talslitografien till höger kommer från Marché aux puces de Clignancourt och fick följa med hem ihoprullad i två avklippta petflaskor eftersom ramen inte gick ner i väskan.
Laddar