Illustratörer mot rasism eller what’s the color of love?

   illustratorer mot rasism NU-Agency

Hörrni! På söndag är det val och det känns viktigare än nånsin tycker jag. Illustratörsagenturen NU Agency har samlat sina styrkor för att stå upp för mångfald och kärlek – så himla bra! Illustratörer mot rasism. Ser framtiden ut såhär känner i alla fall jag mig trygg.

Annons

illustratorer mot rasism KarinRonmark

Karin Rönnmark.

Beata-Boucht

Beata Boucht.

illustratorer mot rasism SaraSingh

Sara Singh (för övrigt en fin vän i New York.)

Hur trött en än är på aggressiva debatter som handlar om allt annat än visioner så hoppas jag att ni alla går till valurnorna och röstar för en framtid för alla <3 Jag förtidsröstade redan igår, och kan rapportera att det var värsta bästa lyckopillret!
Laddar